Tunga Lyft inom Industri

Tunghantering inom fabrik, industri och bygg i Stockholm

Våra uppdrag kan innefatta riggning, baxning, special/tungtransporter samt maskinflytt där vi arbetar med ny, modern utrustning i form av kranar och mobilkranar. Varje uppdrag och varje lyft är unikt och vi anpassar våra metoder efter de specifika omständigheterna. Vi erbjuder helhetslösningar där inga uppdrag är för stora, och arbetar mobilt ute i fält för att kunna ge god närvaro i hela Stockholm, Göteborg och Jönköping.

Boka flytt av tunga lyft för industri

Nedan följer en lista på några av de tjänster vi tillhandahåller för industri. Kontakta oss redan idag för att boka in flytt av tunga lyft och se hur vi kan hjälpa just er.

Tunga lyft kräver ett klokt säkerhetstänk

Vi arbetar ofta med extremt tunga lyft, förflyttningar och transporter och vi tummar aldrig någonsin på säkerheten. Våra medarbetare besitter gedigen utbildning och erfarenhet inom sitt yrkesområde samt innehar ID06.

Vårt ID06 innefattar utbildning i Safe Construction vilket bland annat innebär att:

Alla våra medarbetare har utbildning inom arbete på väg vilket är nödvändigt vid exempelvis avspärrningar och tillfälliga tunguppdrag vid vägar. Där kan det handla om lossning av långtradare eller avspärrningar för lyft med kranbil eller mobilkran. Vi följer alla lagar och förordningar som krävs för samtliga trafikanters säkerhet.

Vi har kollektivavtal genom FORA och våra anställda har tillgång till utbildningar varje halvår.

Vi är givetvis fullt försäkrade i Trygg Hansa och Fora men erbjuder även tilläggsförsäkringar som täcker värden upp till över tio miljoner kronor.

Flytteliten i Stockholm AB står inte enbart för dina tunga transporter utan hjälper dig hela vägen – från planering till flytt, montering och återvinning av material.

Kontakta Flytteliten i Stockholm

Flytteliten i Stockholm hjälper till med allt inom tunghantering och transport. Inget uppdrag är för stort eller för tungt.

Kontakta oss