Kartonger i Tomt Kontor. Flytta kontor

Företagsflytt & flytt inom offentlig sektor i Stockholm

Lång erfarenhet inom flytt av företag, sjukhus, skolor & laboratorier

Vid flytt eller omstruktureringar inom offentlig sektor och blåljusyrken, såsom skolor och sjukhus utför vi all typ av tunghantering. Det kan exempelvis röra sig om uppdrag i form av flytt och specialtransporter av sjukhus eller laboratorier, vilka kräver både kunskap och erfarenhet inom såväl hantering av tunga objekt som logistiken vid avancerade flyttuppdrag. Det kan även vara uppdrag i form av flytt av skolor, med tunga verkstadsmaskiner i skolans snickeri eller omstruktureringar och uppbyggnad av nya avdelningar på skolor eller sjukhus.

Vi bistår även med återvinning av storkök och liknande vid rivningsarbeten eller större renoveringar samt eventuella inköp, mellanlager, transport och montering av nya produkter.

Boka flytt med tunga lyft för offentlig sektor och företag

Nedan har vi samlat alla tjänster som vi kan hjälpa till med när ni som företag eller offentlig sektor behöver hjälp med tunga lyft. Hittar du inte vad du söker? Kontakta oss redan idag så kan vi se hur vi kan hjälpa just er.

Med säkerheten i fokus – för er som kund, men också för oss

Vi arbetar dagligen med tunghantering av olika slag. Därmed är också säkerheten ett avgörande inslag i vårt arbete – säkerheten för oss och säkerheten för er som kund.

Alla våra medarbetare innehar ID06 och är väl utbildade och erfarna inom sitt yrkesområde.

Vårt ID06 innefattar utbildning i Safe Construction vilket bland annat innebär att:

Vi har utbildning i arbete på väg vilket är nödvändigt vid exempelvis avspärrningar och tillfälliga tunguppdrag vid vägar, såsom lossning av långtradare eller avspärrningar för lyft med kranbil eller mobilkran. Vi följer alla lagar och förordningar som krävs för samtliga trafikanters säkerhet.

Vi har kollektivavtal genom FORA och våra anställda har tillgång till utbildningar varje halvår.

Som kund hos oss är du givetvis försäkrad. Om det gäller dyrbar utrustning och annat av ett högre värde än de vanligaste försäkringarna täcker, kan vi erbjuda tilläggsförsäkringar upp till värden över tio miljoner kronor.

Kontakta Flytteliten i Stockholm

Flytteliten i Stockholm hjälper till med allt inom tunghantering och transport. Inget uppdrag är för stort eller för tungt.

Kontakta oss