Transport och tunga lyft i Stockholm

Tungtransport i Stockholm – med hjälp av moderna kranbilar & mobilkran

Vid arbeten som kräver såväl lyft- som transportförmåga kommer våra kraftfulla och moderna kranbilar väl till pass. Vi använder kranbilar till att flytta, forsla och placera tunga föremål. I och med kombinationen av lyftkraft och transportförmåga fyller de en mycket viktig funktion i alla arbeten då tunga föremål ska flyttas och transporteras.

Boka transport av fordon

Vi på Flytteliten hjälper er att flytta såväl båtar som bilar med hjälp av våra moderna kranbilar. Kontakta oss redan idag för att se hur vi kan hjälpa just er.

Kranbilar för lyft och transport

Kranbilen är mångsidig och har ett flertal användningsområden. Vi använder våra kranbilar till allt från rörläggning till transport av olika maskiner så som mindre grävmaskiner. Kranbilar är ett viktigt komplement till andra typer av lyftmaskiner.

Våra kranbilar hör till de modernaste inom branschen, precis som alla våra övriga maskiner gör. Detta innebär hög kostnadseffektivitet, låg miljöpåverkan samt att den så viktiga säkerheten tillgodoses.

Mobilkran – ett smidigt alternativ vid tyngre lyft

En mobilkran är precis som det låter, en mindre lyftkran som är mobil. Lyftkapaciteten hos våra mobilkranar i Stockholm sträcker sig från fem ton och uppåt. När du klickar på en mobilkran i listan nedan får du tillgång till detaljerad information såsom lyftdiagram, mått, bilder och andra tekniska specifikationer.

Flytt och transport med hög kompetens och erfarenhet 

Våra medarbetare innehar ID06 och är väl utbildade och erfarna inom sitt yrkesområde.

Vårt ID06 innefattar utbildning i Safe Construction vilket bland annat innebär att:

Vi är även utbildade inom arbete på väg vilket är nödvändigt vid exempelvis avspärrningar och tillfälliga tunguppdrag vid vägar. Det kan handla om lossning av långtradare eller avspärrningar för lyft med kranbil eller mobilkran. Vi följer alla lagar och förordningar som krävs för samtliga trafikanters säkerhet.

Vi har kollektivavtal genom FORA och våra anställda har tillgång till utbildningar varje halvår.

Som kund hos oss är du givetvis försäkrad. Vid högre värden än de vanligaste försäkringarna täcker erbjuder vi tilläggsförsäkringar upp till mer än tio miljoner kronor.

Kontakta Flytteliten i Stockholm

Flytteliten i Stockholm hjälper till med allt inom tunghantering och transport. Inget uppdrag är för stort eller för tungt.

Kontakta oss