Magasinering i stockholm

Återvinning och magasinering i Stockholm

Återvinning och magasinering

På Flytteliten i Stockholm vill vi ge våra kunder ett helhetskoncept. Därför erbjuder vi dig tjänster hela vägen från planering och genomförande av hela tungflytten till återvinning och eventuell magasinering. 

Miljöhantering och cirkulär ekonomi

Miljöhantering är en självklar och viktig del i vårt arbete. Vi hjälper dig med all typ av återvinning av gammal inredning, förpackningsmaterial och liknande. Sortering sker genom Stena recycling. Vi kan även hjälpa dig med att reparera och sälja saker alternativt skänka dem, så att de på olika sätt går till återanvändning.

Magasinera i vårt lager i Tumba

Behöver du magasinera saker eller kanske mellanlagra inför kommande uppdrag står vårt höglager i Tumba till ditt förfogande. Där har vi plats för magasinering, vi reparerar sådant som kan gå till återanvändning samt mellanlagrar åt dig. När det är dags att flytta dina lagrade saker kör vi både ut, bär in och utför eventuell montering åt dig, vilket blir både smidigt och kostnadseffektivt då det inte behövs några mellanhänder.

Med oss får du mer än en transportör – Vi hjälper dig med hela kedjan från transport och tunga lyft till recycling.

Kontakta Flytteliten i Stockholm

Flytteliten i Stockholm hjälper till med allt inom tunghantering och transport. Inget uppdrag är för stort eller för tungt.

Kontakta oss