Magasinering i Stockholm

Magasinering & återvinning och  i Stockholm

Återvinning och magasinering

På Flytteliten i Stockholm vill vi ge våra kunder ett helhetskoncept. Därför erbjuder vi dig tjänster hela vägen från planering och genomförande av hela tungflytten till återvinning och eventuell magasinering. 

Miljöhantering och cirkulär ekonomi

Miljöhantering är en självklar och viktig del i vårt arbete. Vi hjälper dig med all typ av återvinning av gammal inredning, förpackningsmaterial och liknande. Sortering sker genom Stena recycling. Vi kan även hjälpa dig med att reparera och sälja saker alternativt skänka dem, så att de på olika sätt går till återanvändning.

Magasinera i vårt lager i Tumba

Behöver du magasinera saker eller kanske mellanlagra inför kommande uppdrag står vårt höglager i Tumba till ditt förfogande. Där har vi plats för magasinering, vi reparerar sådant som kan gå till återanvändning samt mellanlagrar åt dig. När det är dags att flytta dina lagrade saker kör vi både ut, bär in och utför eventuell montering åt dig, vilket blir både smidigt och kostnadseffektivt då det inte behövs några mellanhänder.

Med oss får du mer än en transportör – Vi hjälper dig med hela kedjan från transport och tunga lyft till recycling.

Prisvärd magasinering av bohag

Att flytta kan innebära att man också får ett överskott av saker. Flyttar du från en större till en mindre bostad kommer du säkerligen att tvingas se att vissa föremål och möbler inte får plats – eller att de helt enkelt inte passar in. Samma sak om du ska flytta ihop med någon och förvandla två olika bohag till ett gemensamt. 

Vi erbjuder prisvärd magasinering av bohag där du kan hyra ett uppvärmt – och övervakat – utrymme i våra lokaler. Du behöver aldrig slänga sådant du kommer att ha nytta av i framtiden bara för att du saknar utrymme. Med vår magasinering är du säker. 

Magasinering som alternativ

Vi kan erbjuda både magasinering och återvinning som en del av våra heltäckande tjänster. Magasinering kan vara ett riktigt bra alternativ i samband med en flytt. Detta gäller även för tyngre maskiner och tunga föremål inom exempelvis industrin. Vi förvarar dina saker till dess att du behöver dem. Allt i trygga och säkra lokaler. 

Vi kan även åta oss att demontera, sortera och återvinna olika maskiner och föremål på ett miljövänligt sätt som följer de givna lagar, regler och föreskrifter som finns. 

Boka flytt och magasinering i ett

Väljer du oss för din flytt kan du även välja magasinering som en tjänst. Fördelen med detta är att du slipper stå och sortera på plats i den nya bostaden. Du väljer ut de saker som ska magasineras innan flytten. Vi flyttar ditt bohag på ett säkert och tryggt sätt till den nya bostaden – och det du vill ha magasinerat flyttar vi till våra lokaler. 

Vår magasinering sker i uppvärmda och övervakade lokaler och du kan själv bestämma hur länge du vill ha dina möbler och föremål hos oss. Flytt och magasinering i ett och samma paket gör livet lite enklare! 

Om Flytteliten

Vi är ett företag som specialiserat oss på tunga lyft och på allt som har med tunghantering att göra. Vi sätter alltid säkerheten i första rummet och arbetar alltid konsekvent utifrån en given plan där en riskanalys ligger som grund. 

Tunga lyft kräver kunskap och vi har all utbildning som krävs. Givetvis jobbar vi under försäkring och som kund kan du även lösa en tilläggsförsäkring till ett värde av 10 miljoner kronor när du väljer oss. 

Att arbeta med tunga lyft och tunghantering ställer höga krav på ett korrekt och säkert utförande. Vi är ett av få företag i Stockholm som har vad som krävs och både du som privatperson och du som företagare är välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig att både lyfta och transportera ditt tunga gods eller föremål. Välkommen! 

Kontakta Flytteliten i Stockholm

Flytteliten i Stockholm hjälper till med allt inom tunghantering och transport. Inget uppdrag är för stort eller för tungt.

Kontakta oss