Flytta kassaskåp i Stockholm – Vi hjälper dig!

Att genomföra en kassaskåpsflytt är utmanande. Inte minst om man är oerfaren av tunga lyft och planerar att utföra jobbet på egen hand. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om hur vi på Flytteliten kan hjälpa dig att flytta kassaskåp i Stockholm!

Kassaskåpsflytt – en utmanande uppgift

Som tidigare nämnts är det minst sagt utmanande att flytta ett kassaskåp. Inte minst om vi börjar prata om vikter på hundratals eller till och med tusentals kilon. Till det allra svåraste hör att:

  1. Planera hur projektet ska gå till – Planeringen är alltid a och o vid en flytt. Inte minst om man ska flytta så pass stora och otympliga föremål som kassaskåp. Utmaningen här ligger i att den är väldigt omfattande. Det gäller bland annat att kontrollera så att skåpet kan förflyttas genom alla dörröppningar, korridorer och liknande, samtidigt som man måste ta hänsyn till verktyg och annat.
  2. Att genomföra lyftet på rätt sätt – Att lyfta hundratals eller tusentals kilon är ingenting man gör på en handvändning. Om man inte vet hur man tacklar lyftet med ett ergonomiskt förhållningssätt kan det nämligen gå väldigt illa. Tro oss – du vill inte förstöra ryggen för att förflytta ett kassaskåp från punkt a till b.
  3. Att veta vilka verktyg som ska användas – Lyft av denna kaliber genomförs sällan med enbart manskraft. Oftast krävs det att man tar till de verktyg som situationen kräver. Det vill säga verktyg som är anpassade efter lokalerna där kassaskåpet står i dagsläget respektive dit det ska förflyttas.

Överlåt arbetet till Flytteliten

Även om det är fullt möjligt att flytta ett kassaskåp på egen hand är det ingenting vi rekommenderar. Framförallt om det rör sig om större skåp som väger hundra- eller tusentals kilon. Vid sådana arbeten krävs professionell hjälp!

Om du vill försäkra dig om att din kassaskåpsflytt sker på ett professionellt och säkert sätt, kan du med fördel överlåta arbetet till oss på Flytteliten. Genom åren har vi hjälpt otaliga privatpersoner och företag att flytta allt ifrån mindre skåp till stora och tunga kassavalvsdörrar med en vikt på flera ton.

När du väljer att anlita oss kan du vara säkra på att vi besitter den kunskap, erfarenhet och utrustning som projektet kräver. Samtliga av våra medarbetare är särskilt utbildade för tunghantering. De kan tekniken och innehar den fysiska styrkan. Till sin hjälp har de också utrustning och maskiner för att klara arbetet.

Utöver detta innehar vi även trafiktillstånd, kollektivavtal, ID06 och medlemskap i Transport BA. Ring oss direkt på 08–31 76 00 eller mejla oss på info@flytteliten.nu om du behöver hjälp att flytta kassaskåp i Stockholm!

Kontakta Flytteliten i Stockholm

Flytteliten i Stockholm hjälper till med allt inom tunghantering och transport. Inget uppdrag är för stort eller för tungt.

Kontakta oss