Planerar ni en utlandsflytt?

Att flytta utomlands kan kännas både skrämmande och krånglig, men vi erbjuder utlandsflytt, med utgång från Stockholm, runt om i hela världen där ni kan känna er fullständigt trygg. Genom vårt omfattande nätverk av agenter har vi full kontroll över er utlandsflytt från dörr till dörr.

Vi kontrollerar bohag som ska flyttas, tar hand om tullhandlingar, upprättar packlistor, tillhandahåller special- emballering för flyg- och båttransporter och genomför en kostnadsfri besiktning – allt för att er utlandsflytt ska bli så smidigt och säker som möjligt.

Professionell hjälp vid utlandsflytt

I en allt mer globaliserad värld väljer också allt fler att testa lyckan utomlands. Ibland sker det under kortare perioder medan andra väljer att flytta permanent. Oavsett hur dina ambitioner ser ut så kommer det behövas hjälp med att flytta dina saker.

En utlandsflytt var tidigare en lång och krånglig process eftersom de flesta hade svårt att hitta pålitliga speditörer som tog hand om privatgods. Idag är det dock annorlunda och vi på Flytteliten har möjlighet att hjälpa dig flytta var som helst i världen. Detta har vi möjlighet att göra tack vare vårt omfattande nätverk som vi nämnde tidigare.

För oss på Flytteliten är det också av största vikt att flytten dels ska gå smidigt, men också att du ska kunna känna dig trygg med oss. Vi arbetar därför med auktoriserad personal och tar hand om såväl tullhandlingar, packlistor och emballering. Vi har också många års erfarenhet och fina referenser som intygar vårt högkvalitativa arbete.

En annan fördel när du väljer att anlita oss är att vi kan anpassa våra tjänster efter dina behov.

Kontakta oss

Tveka inte på att höra av dig till oss om du har några frågor om hur vi kan hjälpa dig med din utlandsflytt. Du når oss enklast via telefon 08-31 76 00 eller via e-post info@flytteliten.nu. Vi ser fram emot att höra från dig!