Tungtransporter

Vi utför uppdrag stora som små och erbjuder tungtransporter med en kvalificerad kunskap och erfarenhet inom tungtransporter är Flytteliten i Stockholm AB ett säkert och tryggt val. Kombinationen av lyftkraft organiserat arbete och kommunikation l emellan kranbil, lastbil och tungarbetare fyller alla en viktig funktion för ett väl utfört arbete vid varje unikt uppdrag och projekt.

Tungtransporter är en stor del av Flyttelitens ryggrad och med gediget förarbete och riskanalyser vågar vi påstå att vi klarar av det flesta uppdrag inom tunga lyft. Vi garanterar det som krävs för säkra transporter av tunggods på väg och tågbanor och med ett brett kontaktnät inom Sverige har vi rätt lastbil, trailers, kranbil och nära kontakt att nyttja godståg som ett alternativ. Med föremål upp till flera hundra ton har vi genom åren utfört uppdrag inom infrastruktur, industri och produktion.

Flytteliten i Stockholm Ab erbjuder främst tungtransporter inom Stockholmsregionen men hjälper även till att lyfta Sveriges övriga städer och orter när kapaciteten av resurser finns.

Våra tungtransporter är allt från kassaskåp, valvdörrar, elcentraler,fläktaggregat labbutrustning upp till broar, fundament, rulltrappor eller andra liknande objekt där längd, höjd och bredd endast begränsas av vad största lastbil med trailer får och kan köra med tillstånd på svenska vägar.

Vid de flesta fall i samband med inbokning av tungtransporter önskar gärna våra kunder och samarbetspartners att vi också sköter allt åtagande inom projektets tunga lyft och tunghantering. Likt väl som våra erfarna lastbilschaufförer så arbetar skickliga kranförare och specialutbildad fältpersonal i ett sammansvetsat team och med modern lyftutrustning och robotar vara behjälpliga att få godset fram till lastbil. Vi är också expert på bygga,rigga och förbereda arbetsplatser när kranbil eller mobilkran inte är ett alternativ.

Behöver du hjälp?