Behöver ni hjälp att flytta ett kassaskåp, piano eller har ni kanske en värmepump som behöver flyttas? Vi har den kunskap, erfarenhet och utrustning som krävs för att på bästa sätt ta hand om er tunghantering.

Våra bärare är speciellt utbildade för tunghantering, de kan tekniken och innehar den fysiska styrkan. Till hjälp använder de både sele och maskiner för att utföra arbetet, allt för att minimera skaderisken för er tunghantering.

Kranbil

Förr eller senare är alla stora och medelstora företag inom bygg, industri, logistik m.m. i behov av tunga lyft. Det kan innebära ombyggnationer, nya industrilokaler, lastning/avlastning i hamn och så vidare.  Det kräver ofta en kranbil, som både är mobil och klar de mest utmanande uppdragen. Kranbilen är ett flexibelt alternativ som har kraft nog att hantera det allra mesta.

Säkerheten är ingenting man kompromissar med, vilket innebär att alla medarbetare som arbetar med tunga lyft innehar rätt utbildningar så som säkra lyft, liftutbildningar, arbete på väg 1 och 2 samt fallskyddsutbildning.

Åkeri

Vi åtar vi oss det mesta inom transporter, vilket inkluderar saker som industriell tunghantering, maskintransporter flyttransporter, industri, maskintransporter, maskinflyttningar och så vidare. Att vi även kan lagra och magasinera är ett plus för mång av våra återkommande kunder.

Inför er tunghantering kan det behövas en besiktning, vilken vi erbjuder kostnadsfritt, för att bedöma vilka resurser som kommer att krävas samt för att kunna ge er ett prisförslag.

Kontakta oss gärna för offert.