En flytt är ett ganska omfattande uppdrag, särskilt om det gäller ett helt bohag. Det innebär mycket bärande och transporter av möbler. Men en flytt innebär även packning av allt lösöre för att kunna förflytta det.

Vi på Flytteliten kan både packa åt dig och tillhandahålla flyttkartonger. Du kan självklart välja att sköta den delen själv och bara överlåta delen med transporten av möbler till oss. Vi flyttar precis det som du vill, det är du som bestämmer omfattningen av vår service.

Gör en förfrågan så får du tips och råd om hur allt kan skötas, vi kollar upp förhållanden som gäller för flytten i en besiktning och efter överenskommelse lämnar vi ett kostnadsförslag.

Lång erfarenhet och hög kompetens

Vi har branschens lägsta priser samtidigt som vi utför ett högkvalitativt arbete. Inom flytt har vi mycket lång erfarenhet och besitter den kompetens som krävs för att utföra arbetet till kundens tillfredsställelse.

Har du tunga och otympliga möbler så behöver du inte oroa dig, vi flyttar allt från pianon, biljardbord, kassaskåp ner till de vanliga borden och stolarna. Att släpa allt tungt bohag trappa upp och trappa ned är både tungt och tidskrävande, inte bara för dig utan även för dina bekanta.

Så överlåt den delen av flytten till oss med förtroende. Vill du att vi tar hand om din flytt från packning till flyttstäd så löser vi det med. Du kan trygg lämna över det till oss och ägna dig åt att förbereda ditt nya hem istället.

Goda rekommendationer

Flytteliten är ett företag med mångårig gedigen erfarenhet inom flyttbranschen och vi tillhör de mest pålitligaste företagen. Vår personal har kompetens och styrka att flytta och transportera möbler med all den rätta utrustningen för att skydda ditt bohag.

Vi utför hundratals flyttar årligen med högsta betyg från våra kunder. Vår rådgivning och kostnadsbedömning är helt gratis, så varför inte slå oss en signal redan idag eller gör en ansökan via vår hemsida.