Ska ni byta bostad? En privatflytt är något stort och livsomvälvande. Därför tar vi alltid hänsyn till era önskemål när vi hjälper dig och din familj med en privatflytt. Ni väljer i vilken omfattning ni vill att vi är involverade i er privatflytt – om ni är i behov av hjälp i enbart vissa delar av flytten eller av en större helhetslösning.

Vi erbjuder kostnadsfria besiktningar för dig som privatperson eller företag, boendes i Stockholm området. Fyll gärna i vårt offertformulär utefter era önskemål i samband eller kontakta oss direkt. Självklart arbetar vi under konsumentvillkor Bohag 2010 och Kontor 2003, som är allmänna bestämmelser för flyttbranschen.

En trygg partner vid privatflytt

På Flytteliten är vi väl medvetna om vilket stort steg det är att flytta. Därför är det av vår största vikt att din flytt vara enkel och att du ska känna dig trygg med oss. Vi använder oss därför av auktoriserad personal, arbetar under konsumentvillkor och allmänna bestämmelser för flyttbranschen.

Vi har också möjlighet att anpassa våra lösningar efter era behov. Vi kan alltså hjälpa till med enbart vissa delar av din flytt eller också ta ett helhetsgrepp som inkluderar flytt, packning, transport och flyttstädning. Utöver detta så har vi också möjlighet att hjälpa till med utlandsflytt över hela världen.

Efter våra många år i branschen har vi fått stor erfarenhet som gör att vi vet hur vi kan göra din flytt både effektiv och prisvärd. Efter alla dessa år har vi dessutom fått många fina referenser som intygar vårt högkvalitativa arbete.

Privatflytt och RUT-avdrag

Efter nya regler som trädde i kraft under 2016 har du möjlighet att göra rutavdrag på flyttjänster. Detta innebär att du kan spara hela 50 procent av arbetskostnaden när du tar hjälp av oss på Flytteliten. Tack vare detta blir det ännu mer prisvärt att anlita professionell hjälp, samtidigt som du vet att arbetet blir utfört på rätt sätt.

Kontakta oss

Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor, funderingar eller önskar en kostnadsfri offert. Du kan enkelt fylla i vårt offertformulär eller ringa oss direkt på 08-31 76 00. Vi ser fram emot att höra från dig!