I Stockholm utförs förmodligen fler pianoflytt än på många andra orter i landet. Dessutom är en hel del av de fastigheter som pianot ska förflyttas från gamla, trånga och ofta med små hissar. Så att flytta ett piano i Stockholm kan te sig svårt, men ingenting är för svårt för Flytteliten – pianoflytt är vår vardag.

Vi har kunskapen, expertisen, hjälpmedlen och transporten som gör det möjligt att flytta det mest otympliga och tunga piano du kan tänka dig. Det finns så många aspekter av flytt som den ovane inte kan förutse eller beräkna. Att genomföra ett pianoflytt själv bör du nog inte ens överväga.

Hur går det till?

Det finns en hel del att tänka på inför en pianoflytt. Vi på Flytteliten i Stockholm utför kostnadsfria besiktningar för att kunna lämna ett korrekt kostnadsförslag. Med vår erfarenhet kan vi genomföra flytt av piano på ett säkert och tidseffektivt sätt. Vår expertkunskap och vår utrustning gör att det krävs ett minimalt antal personal.

Erfaren personal

Flytteliten har funnits i många år så vi kan detta med flytt. Vi kan ge dig ett komplett flyttschema där en pianoflytt ingår eller om det enbart gäller för ett piano. Inför en planerad flytt så var uppmärksam på att fredagar kan vara mycket uppbokat, månadsskiften likaså. Så kontakta oss i god tid för att kunna boka in det datum du vill ha flytten utförd.

När vi planerar och beräknar på vad våra tjänster kommer att kosta så tittar vi bland annat på följande saker.

  • Storleken på pianot och dess tyngd för att kunna planera utrustningen och antal personal
  • Utrymme på avsändarplatsen så som trappor, tillgång till hiss och om det är trångt
  • Utrymme på mottagarplatsen så som trappor, tillgång till hiss och om det är trångt
  • Om det tillkommer annat bohag som ska flyttas med