Så stora pjäser som pianon, biljardbord och andra tunga möbler kräver expertis för att flytta. Detta har många bittert fått konstatera då en egen flytt inte slutat som det borde. Många tror att flytthjälp blir en dyr historia men vi på Flytteliten utför massor med flytt åt nöjda kunder till mycket acceptabla priser.

Vi gör kostnadsfria besiktningar där vi tar hänsyn till en rad faktorer för att bedöma personalåtgång och beräkna arbetstid. Flyttar du själv ett piano behövs minst fyra starka karlar eller kvinnor och dessutom rejäl utrustning som starka bärremmar och rullbräda. Vad man lätt glömmer är att man bör ha en viss vana vid att lyfta på sådant sätt som krävs för ett pianoflytt.

Kostnadskalkyl

Vid beräkning av kostnad för pianoflytt tittar vi på en rad aspekter som kan påverka flytten och arbetet runt den som till exempel:

  • Bredd på passager som man skall bära eller rulla igenom
  • Trapphus, trappor och eventuell hiss
  • Markens beskaffenhet utanför fastigheterna
  • Vid utökad flytt ser vi till omfattningen av bohag
  • Andra tunga och otympliga möbler som stora skåp, kassaskåp etcetera.

Pris för pianoflytt

Om du är osäker på omfattning och kostnad så bör du kontakta oss för kostnadsfri rådgivning. Vill du utföra en viss del själv så står vi till tjänst med tips och råd samt flyttkartonger med mera. Du hittar även verktyg på vår hemsida som gör att du kan göra en uppskattning av vad det kommer att kosta.

Inför en gratis konsultation vill vi veta om det enbart rör sig om pianot eller om du vill ha packhjälp, flyttstädning, annat bohag, tunga möbler biljardbord eller kassaskåp exempelvis. Samt givetvis varifrån flytten sker och till vilken destination som pianot och eventuellt annat bohag ska.

Vi bedömer arbetsinsats och tidsåtgång och lämnar ett för marknaden mycket konkurrenskraftigt pris. Flytteliten flyttar åt hundratals nöjda kunder, bli en du med.