Söker du en internationell flyttfirma så har du hamnat rätt. Vi på Flytteliten ordnar allt med din utlandsflytt då vi har ett brett nät av agenter runt om i världen. Vi ser till att ditt bohag hamnar rätt, blir tulldeklarerat och klarerat efter alla de regler som gäller på platsen dit de ska. Vi ordnar med specialemballage och packlårar för bil, båt, flyg eller järnväg. Vi på Flytteliten är helt enkelt en internationell flyttfirma av klass.

Kostnadsfri besiktning

Vår service omfattar allt från packning till transporten av de stora tunga sakerna. Kanske man inte direkt tar med sitt piano vid en utlandsflytt men det kan vara andra tunga möbler som skall med. Ta med det du helst vill ha, men beroende på flyttens storlek och längd kan det vara klokt att planera noga.

Upprätta en första skissartad lista och ta kontakt med oss, Vi ger råd och tips för din flytt och vi kan magasinera det som inte ska med. Därefter lämnar vi en offert för dig att ta ställning till. Flytteliten har mycket konkurrenskraftiga priser.

Över hela världen

Tack vare mångårig erfarenhet har vi skaffat oss den kompetens som krävs för en internationell flyttfirma. Dessutom måste en sådan ha ett brett kontaktnät runt om i världen och det har vi, oavsett vilket slutmål din utlandsflytt har. Vår personal är kunniga, duktiga och professionella, vi klarar alla sorters flytt även de riktigt tunga.

Det är bara för dig att framföra dina behov så ser vi till att just ditt specialarrangemang går i land på rätt ställe. Den som anlitar vår internationella flyttfirma kan känna sig fullkomligt trygg, dina saker har hamnat i säkra händer. Vi utför hundratals olika sorters flytt årligen och har den vana och kompetens som krävs. Så kontakta oss redan idag så hjälper vi dig.