KONTORSFLYTT – Frakt/Bohag/Kontorstjänster

Dags för en kontorsflytt?

Vi har stor erfarenhet av kontorsflyttar. Under flera år har vi erhållit en bred kunskap av utförandet av olika kontorsflyttar, då det kräver sin finess. En kontorsflytt är ett stort projekt där vår prioritet är att minimera avbrott i er dagliga verksamhet. Det är viktigt för oss att ert arbete, i största möjliga mån, ska rulla på som vanligt parallellt med kontorsflytten.

God planering är en förutsättning för att logistiken ska fungera vid en omfattande kontorsflytt. Vi har erfarenhet av att flytta alltifrån ett par arbetsplatser till flera hundra kontor. Förutom planering, logistik och flytt hjälper vi även till att med arbete som ofta medföljer en kontorsflytt t.ex. möbelmontering. Vi gör allt för att er kontorsflytt ska bli så smidig som möjligt och att ni ska komma i ordning på den nya arbetsplatsen snabbt.

Vi genomför kostnadsfria besiktningar vid kontorsflytt i Stockholm. Ni erhåller en skräddarsydd offert efter era behov och önskemål. Självklart arbetar vi under konsumentvillkor Bohag 2010 och Kontor 2003, som är allmänna bestämmelser för flyttbranschen.

En trygg partner vid kontorsflytt

På Flytteliten är det av största vikt att ni ska känna er trygga med oss som partner. Därför har vi auktoriserad personal och följer alla konsumentvillkor och allmänna bestämmelser för flyttbranschen. Tveka inte på att höra av dig till oss så kan vi ta fram en handlingsplan som känns bra för just ditt företag och era behov.

Kundanpassade lösningar

Som vi tidigare nämnt så genomför vi kostnadsfria besiktningar vid kontorsflytt och har därefter möjlighet att erbjuda kundanpassade lösningar efter era behov. Vi har bland annat möjlighet att erbjuda flytt, packning, transport, magasinering och städning som kan anpassas efter era behov. Något som också kan vara bra att veta är att alla dina inventarier kan tillägsförsäkras via oss.

Sammanfattningsvis

  • Vi har erfarenhet av att flytta allt ifrån ett par arbetsplatser till flera hundra.
  • Vi vet att erfarenhet och god planering är en förutsättning för att logistiken ska fungera.
  • Förutom planeringsarbetet och själva flytten har vi personal som kan hjälpa till med olika uppgifter i samband med flytten som t ex möbelmontering.
  • Vi följer konsumentvillkor Bohag 2010 och Kontor 2003 som är allmänna bestämmelser för flyttbranschen.

Få kostnadsfri besiktning vid kontorsflytt i Stockholm! Vi ger dig en offert utefter era önskemål.

Behöver du hjälp?