Vill ni slippa flyttstäd?

Vi på Flytteliten i Stockholm kan sköta flyttstädning åt dig, så sparar du tid och slipper oroa dig att det blir av och på rätt sätt.

Vi förstår att du har viktigare saker att tänka på än att skrubba rent små-detaljer i ugnen och badrummet. Därför hjälper vi dig gärna professionellt så att både du och företrädare blir nöjd. Att slippa göra en flyttstädning är guld värt, när man har tusen andra saker att tänka på under en flytt.

Vår personal är välutbildad inom flyttstäd och använder bara professionell städutrustning och miljövänliga rengöringsprodukter.

Att flytta ska vara enkelt

Vi på Flytteliten anser att en flytt ska vara så enkel och smärtfri som möjligt för dig som kund. Många gånger blir flyttstädningen lidande eftersom man har andra, viktigare saker för sig. Anlita istället oss på Flytteliten. Vi sköter din flyttstädning både effektivt och prisvärt så att du istället kan fokusera på att flytta in i ditt nya hem.

Så fort de sista kartongerna har lastats in i bilen tar vår utbildade personal över. När vi utför vårt arbete så ställer vi höga krav både på personal, städmetoder, miljötänk och utrustning.

Vi har genom åren genomfört många flyttstädningar, vilket har gett oss stor erfarenhet och många fina referenser.

En annan fördel med att anlita oss är att vi har möjlighet att ta ett helhetsgrepp över din flytt om så önskas. Vi kan alltså också hjälpa er med både transport av bohag och flyttstädning. Vi erbjuder också hjälp vid utlandsflytt runt om i hela världen.

Flyttstädning & RUT-avdrag

Likt andra städtjänster i hemmet så är även flyttstädning avdragsgiltigt i enlighet med RUT-avdraget. Detta innebär att du har möjlighet att dra av 50% av arbetskostnader upp till 25 000 kronor. Något som gör det ännu mer prisvärt att anlita professionell hjälp.

Spara tid och anlita oss för flyttstäd

Du sparar tid som du behöver för flytten, samtidigt som du inte behöver oroa dig över städningen. Om den som flyttar in efter dig inte är nöjd med städningen tar vi fullt ansvar.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert om du behöver hjälp med flyttstädning.