Har du sökt efter Flyttfirma Sundbyberg? Flytteliten är ett företag som är verksamt inom flyttbranschen när det skall flyttas till eller från Stockholmsområdet eller dess närhet. Vare sig det är långt ifrån eller långt till så står vi till din tjänst.

Bor du i Sundbyberg eller skall flytta dit kan du med förtroende vända dig till Flytteliten med en förfrågan. Vi börjar alltid med att kontrollera förhållanden på avsändar- respektive mottagarplatsen. Därefter gör vi en besiktning av eventuella trappor, hissar, markförhållanden med mera. Sedan beräknar vi kostnader för flytten och lämnar en offert med marknadens lägsta priser.

Flyttfirma i Sundbyberg

En flyttfirma som agerar i Sundbyberg med omnejd behöver ha gedigen erfarenhet och kompetens och det står vi för. Vår personal har arbetat med flytt under lång tid och vet hur man hanterar ett bohag. Du kan med trygghet lämna över hela ditt flyttbestyr till oss och vara säker på att vi tar hand om allt. Från packning till transporten av det tunga pianot eller andra otympliga möbler. Vi är en flyttfirma som kan, vet och utför allt professionellt och kompetent.

Vi gör det enkelt för dig

Den som inte har vanan inne kan tycka att flyttning är en komplicerad sak att få ihop och utföra. Men med vana och erfarenhet av både med packning, stuvning i transportfordon och leveransen av bohag så gör vi det enkelt för dig. Tycker du att städningen efteråt känns tungt och du vill bara få pyssla i ditt nya hem, då löser vi ditt flyttstäd med. Vi utför endast fullt godkända flyttstädningar som alltid klara besiktningarna.

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri rådgivning och tala om när du ska flytta och hur du vill lägga upp det. Med dina önskemål i åtanke gör vi upp en plan för hur flytten skall gå till, vare sig du flyttar till eller från Sundbyberg.