Söker du efter flyttfirma Södertälje? Flytteliten är ett välrenommerat företag inom flyttbranschen som flyttar bohag till eller från Södertälje samt Stockholmsregionen och dess närhet. Oberoende av var du bor eller vart du skall flytta så står vi till tjänst. Bor du i Södertälje eller skall flytta dit kan du med förtroende anlita Flytteliten.

Vi börjar med att undersöka förhållanden på avsändar- respektive mottagarplats. Sen gör vi en besiktning där vi tittar på trappor, hissar, markförhållanden med mera. Därefter gör vi en kostnadsberäkning för flytten för att sedan kunna lämna en konkurrenskraftig offert för din flytt.

Professionell hjälp inom flytt

Den flyttfirma som arbetar i Södertälje och dess närområde behöver ha gedigen erfarenhet och kompetens och det är precis vad Flytteliten har. Vår personal har långvarig erfarenhet och kunskap inom området. Du kan med fullständigt förtroende lämna över hela din flytt till oss.

Vi tar hand om minsta pryl med packning och allt till transporten av det tunga dokumentskåpet, den otympliga soffan eller andra tunga möbler. Flytteliten utför allt professionellt, kompetent och säkert.

Flyttstäd

Är man ovan så kan det tyckas att flyttning är besvärlig och att det medför tunga och komplicerade lyft i trappor med mera. Men med vår vana och erfarenhet inom flytt vad gäller packning, ilastning i transportfordon och själva logistiken med flytten så går allt enkelt.

Anser du att städningen efteråt inte är det allra roligaste utan du vill ägna dig åt ditt nya hem då kan vi hjälpa dig med det med. Vi utför alltid flyttstädningar enligt konstens alla regler och som självklart går igenom en slutbesiktning.

Kontakta oss redan idag för kostnadsfria rådgivningar. Utifrån dina önskemål gör vi upp en plan för hur flytten skall skötas och du kan känna dig trygg och säker med hur vi hanterar dina ägodelar. Vi sköter om ditt bohag med varsamhet.