Sökt efter flyttfirma Södermalm? Flytteliten står till din tjänst för all sorts flytt till eller från Södermalm. Bor du i en gammal fastighet eller ny, spelar ingen roll – vi löser allt. Äldre hus i avsaknad av hiss är inget problem för oss och även om det gäller nyare fastigheter där vissa objekt i bohaget inte går in i hissen.

Vi har rätt sorts utrustning för att klara trånga trapphus och erfarenheten som behövs att bära utan att skada vare sig bohag eller omgivningarna. Utsätt inte dina vänner för alltför hård påfrestning utan anlita oss för en flärdfri flytt.

Flyttfirma på Södermalm

Flytteliten är en flyttfirma där personalen har lång erfarenhet och högsta kompetens. Vi flyttar all sorts bohag. Vi klarar tunga skåp, pianon, biljardbord eller allt annat som ter sig omöjligt för dig att flytta själv. Ta gärna hjälp av familj och bekanta för de mindre bestyren.

Tänk ändå på att det är många små detaljer som ingår i en flytt. Dessutom går allt så mycket snabbare med vår flyttfirma när vi rycker in och flyttar på Södermalm. Det innebär att dina egna bestyr med markservice, barnpassning, husdjur etcetera inte blir så omfattande och du kan fokusera mer på ditt nya boende.

Utnyttja RUT-avdrag

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning av vad du behöver hjälp med. Vi utgår helt efter dina önskemål och efter en besiktning lämnar vi ett kostnadsförslag som garanterat är konkurrenskraftigt inom branschen.

Vi garanterar att du har råd med råd och tips från oss – de är gratis. Vi tar bara betalt för faktiska kostnader vad arbete och transport beträffar. Dessutom är flyttning en tjänst som du kan utnyttja RUT-avdraget för om du är berättigad till det och det medför en reducering av kostnaden med 30 procent upp till 50 000 kronor. Vi sköter allt gentemot Skatteverket så att du inte behöver tänka på det, bara välj själv vilken grad av service du vill ha av oss.