Har du sökt efter Flyttfirma Östermalm? Flytteliten är din flyttfirma. Vi står till din tjänst för all sorts flyttning till eller från Östermalm. Om du bor i ett nytt eller gammalt hus spelar ingen roll – vi löser det åt dig.

Äldre fastigheter i avsaknad av hiss är inget problem för oss och även i nyare där inte hissen klarar vissa stora objekt. Vi har rätt sorts utrustning för att kunna klara av trånga passager och trapphus. Vår personal är mycket erfaren och är vana vid att flytta i olika miljöer.

Så kanske bör du inte utsätta dina vänner för alltför hård påfrestning. Istället anlita oss för att göra din flytt enkel och smidig.

Flyttfirma på Östermalm

Vi på flyttfirman Flytteliten utför alla sorters flytt, även tunga sådana. Det är inga problem för oss om det ingår tunga och svåra lyft som exempelvis klumpiga skåp, pianon, biljardbord eller andra besvärliga möbler, det som ser svårt ut för dig är enkelt för oss.

Givetvis kan du själv, din familj eller även bekanta klara vissa mindre detaljer i flytten, men överlåt det besvärliga på oss. En annan aspekt är att allt går så mycket snabbare med vår flyttfirma när vi rycker in och flyttar på Östermalm. Det innebär att du kan ta hand allt annat som markservice, barnpassning, husdjur etcetera och samtidigt blir det mindre stress för dig.

RUT-avdrag

Kontakta oss via webben eller per telefon för en kostnadsfri besiktning. Vi gör en uppskattning av vilken hjälp du behöver med utgångspunkt från dina önskemål. Därpå lämnar vi ett kostnadsförslag som garanterat är konkurrenskraftigt inom branschen.

Råd och tips från oss är självklart gratis och vår flytthjälp har du garanterat råd med. Vi tar bara betalt för faktiska kostnader vad arbete och transport beträffar. Flyttning är en tjänst som berättigar för RUT-avdrag och det medför en reducering av arbetskostnaden med 30 procent upp till 50 000 kronor. Vi sköter allt gentemot Skatteverket, bara välj själv vilken grad av service du vill ha av oss.