Vi på Flytteliten är en flyttfirma som har funnit i branschen i många år. Bor du i Norrtälje eller skall flytta dit och du behöver hjälp med din flytt så kan du med fördel ta hjälp av oss. Efter att du har kontaktat oss så kollar vi alltid hur det ser ut varifrån du ska flytta och hur det ser ut vid din nya bostad.

Efter en besiktning där vi har tittat på trappor, hissar, markförhållanden med mera gör vi en kalkyl för flytten och lämnar en konkurrenskraftig offert med mycket rimliga priser. På så sätt slipper du obehagliga överraskningar.

Vi sköter allt

En flyttfirma som agerar i Norrtälje med omnejd behöver ha gedigen erfarenhet, lokalkännedom och kompetens och det är precis vad vår flyttfirma har. Vår personal har arbetat med flyttning under lång tid och har kunskapen hur man hanterar ett bohag.

Du kan tryggt lämna över hela ditt flyttbestyr till oss. Vi kan hjälpa dig med packning där vi tillhandahåller flyttkartonger till själva flytten med att bära möbler. Utifrån dina önskemål ser vi till att flytten blir gjord som du vill ha det – men enklare.

Professionellt utfört

Den ovane kan tycka att flyttning är en komplicerad sak att få ihop och utföra. Men med hjälp av vår kunskap och erfarenhet så kommer det göra din flytt till en smidig och enkel affär. Vi tar hand om alla tunga lyft, ser till att allt kommer på plats i ditt nya hem och vi kan till och med sköta flyttstädningen åt dig. Våra flyttstädningar går självklart alltid igenom slutbesiktningarna.

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning om din flytt inom Norrtälje. Utifrån dina önskemål och tidsplaner så lägger vi upp flytten så att det ska bli så smidigt som möjligt. Du kan dig säker med att lämna ditt bohag i våra händer och att du får det levererat så som du lämnade det. Hör av dig redan idag så hjälper vi dig.