Vi på Flytteliten som har varit i flyttbranschen i många år är vana vid tunga lyft. Det krävs teknik, erfarenhet, kunskap, rätt utrustning och en del styrka för att klara av tunga lyft på ett för kroppen skonsamt sätt. Har man inte alla dessa parametrar är risken för skador stora. Så överlåt tunga lyft åt oss på Flytten, vi kan vår sak.

Frågor och funderingar

Gör gärna en förfrågan hos oss om vilken service vi utför och till vilket pris, du kommer att bli glatt överraskad. Med en stor flytt av mycket bohag med många bastanta möbler ser de flesta lekmän bara problem, vi ser möjligheterna och jobbar vant och snabbt.

Med några bekanta till hjälp tar de flesta flera dagar på sig för en flytt som vi klarar på en dag, inklusive alla tunga lyft som du slipper. Fresta inte familj och vänner för hårt utan anlita oss för en säker och trygg flytt.

Gratis förslag

För att flytta tungt behöver man rejäla bärremmar och även overall med häkten, man behöver kärror som vi kallar pirror och även rullbrädor att frakta tunga möbler på för att minska tiden som man behöver bära de tunga möblerna. Dessutom krävs det en flyttbil med lyft så att allt lätt och säkert kommer på bilen.

Vi har bara professionella grejor att arbeta med och vår personal är proffs på tunga lyft. Står du inför en flytt så kontakta oss för en kostnadsfri besiktning. Vi tittar på förhållanden på avsändarställe likväl där det skall tas emot. Och vi lämnar ett bra och för branschen konkurrenskraftigt pris.

Vill du göra en del själv?

Vill du utföra delar av flytten själv så går det alldeles utmärkt. Vi ordnar med flyttkartonger om så önskas så att du kan packa småsaker själv, den sysslan väljer många att utföra själva. Att bära och kånka kan du dock med gott samvete överlämna till oss. Hör av dig redan idag så bokar vi in en besiktning.