En flytt innebär oftast att tunga möbler ska förflyttas. De skall ut ur den gamla bostaden, ner på backen eller åtminstone ut och upp på ett transportfordon och omvänt vid den nya bostaden. Det innebär massor med tunga lyft och onda ryggar om man inte har rätt utrustning.

Vi på Flytteliten har allt som behövs för att flytta tunga möbler och vi har erfarna, duktiga medarbetare. Vår kompetens medför att vi utför det där som tar flera dagar i anspråk för lekmän, på ett kick. Varför tära på din bekantskapskrets och låta dem slita ont när vi bara är ett telefonsamtal bort?

Packning och flyttstäd

Bestyren med flytt kan vara nog så krävande utan att behöva bära eller köra möblerna och lådorna. Det ska både packas innan och flyttstädas efter. Men vi kan bistå med packning och flyttstäd förutom att flytta ditt bohag.

Tänk vad skönt att bara ta emot i det nya hemmet, packa upp i lugn och ro medans vi ställer alla tunga möbler på anvisad plats. Att flytta tunga möbler och allt annat inom en flytt tillhör våra vardagliga arbetsuppgifter, vi har vanan inne och kan planera så att allt löper smidigt.

Låg kostnad

Vi på Flytteliten genomför en besiktning, en kontroll av hur det ser ut, vad som behöver göras och stämmer av med dig. Därefter gör vi en kalkyl och lämnar en offert. Du kommer att bli överraskad hur mycket hjälp du får till ett mycket bra pris. Du slipper att hyra skåpbil eller släp, utrustning som bärselar, pirra bland mycket annat som behövs för att flytta tunga möbler.

Smidig lösning

Man tänker kanske inte på hur mycket som ryms i en villa eller bostadsrätt och detta kan medföra att flytten tar mycket längre tid än beräknat. För att hinna måste man köra och släpa på nätterna och flytthjälpen blir trött och less.

Med vår expertis utför vi allt mycket snabbare än vad du någonsin kan tro och till ett mycket kostnadseffektivt pris. Så gör det lättare för dig och hör av dig till oss redan idag för en kostnadsfri besiktning.