Bland de tunga prylarna som kan vara svåra att flytta så är det kassaskåp, brandsäkra dokumentskåp, pianon, biljardbord etcetera. Att flytta kassaskåp och andra tunga möbler är dock vår specialitet på Flytteliten.

Med mångårig erfarenhet och stor kompetens tar vi oss an allt från de riktigt krångliga fallen men även vanliga flytt som inte innehåller flytt av extremt tunga saker. Så var lugn, vi flyttar det tunga kassaskåpet åt dig utan problem.

Tunga lyft

För många är en flytt av ett kassaskåp ett enormt projekt medans det för oss bara är att flytta det från punkt a till b. Med vår specialistkunskap, personal med vana och de redskap vi använder är vi ett oslagbart team som kan flytta kassaskåp och andra tunga möbler.

Tänk dig noga för innan du och dina kamrater ger er på ett flera hundra kilo tungt skåp. Det kan kosta mer än det smakar med knäckta ryggar eller andra skador. Har man inte rätt kunskap, vana och rätt hjälpmedel går det tungt. Det som för vissa är ett helt företag bär vi på Flytteliten med elegans tack vare vår utrustning och våra suveräna transportmedel.

Besiktning och offert

Visserligen kanske inte ditt skåp är lika tungt som en del bankers på flera hundra ton men även 300 kilo är en kassaskåpsklump som man inte bollar med hur som helst. Beroende på hur bostaden ser ut kan våra specialredskap för lyft komma väl till pass, så vi kommer och besiktigar för att sedan ge förslag om hur flytten skall ske. Bara ställ oss en fråga, det är alltid gratis med rådgivning hos oss. Du kan antingen ringa oss eller ställa en förfrågan via vår hemsida. Vi kan det här med att flytta kassaskåp. Vi flyttar allt eller delar, du bestämmer vad vi ska göra.